Raluca Enescu, Dana Naghi, Matei Stoean
 

Anul scolar 2005-2006

Vineri 16 iunie 2006 
Cu  ocazia serbarii scolare de sfarsit de an au fost inmanate premiile castigatorilor  la Olimpiade in anul scolar 2005/2006, din partea Asociatiei Spiru Haret 2001 

Poze de la  premiereCateva cuvinte despre acest eveniment:

Cu ocazia serbarii de sfarsit de an scolar 2005-2006 a fost inmanat premiul Asociatiei Spiru Haret 2001.

Alaturi de mine la acest eveniment au participat Tatiana Florescu, Doina Stafiescu Tetcu si profesoarele Stoian Filofteia si Lenke Szekely.
Cuvantul de deschidere la serbare a fost rostit de  Domul Director Pascu. 
La serbare au fost prezenti si reprezentantii doamnei Haret care ca in fiecare an au dat un premiu celui mai bun elev la matematica din colegiu. Anul acesta premiul a fost acordat lui Iulian Cosei.

Doamna Directoare Mares a fost cea care a prezentat Asociatia Spiru Haret si a multumit cu aceasta ocazie membrilor Asociatiei pentru actiunile intreprinse. 
In acelasi timp a indemnat elevii sa participe la olimpiade si sa aduca rezultate cat mai bune care sa fie recompensate de Asociatie.  

Premiul Asociatiei a fost acordat anul acesta lui Matei Eugen Stoean care a avut remarcabile rezultate la concursuri si olimpiade de arta si istorie in perioada 2004-2006.
Au fost prezente si Dana Naghi care a obtinut premiul 3 la olimpiada de sociologie -2006 si Raluca Enescu premiata la olimpiada de stiinte sociale 2005 cu premiul 1. 

Michaela Nita Grigoras
BACK TO TOP