Evenimentele anului 2021
 


Reuniunea absolventilor promotia 1966

Bucuresti 10 Septembrie 2021 - ora 10:00

la Colegiul Spiru Haret

Colegul nostru Alec Pastia, cu multa perseverenta a reusit sa ne adune anul acesta in septembrie, nu foarte multi, dar pentru aceste vremuri de restriste a fost un succes considerabil!

La ora 10:00 asa cum era anuntat, ne-am intalnit in curtea scolii urmatorii:

Miky Berdan, Anca Moldoveanu Stanciuc, Nina Sandu Zimel, Antoaneta Gherghel, Bibi Ursu, Vlad Valeanu, Liviu Rattner, Alec Pastia, Mike Vasilescu

Ni s-au alaturat Anca Naum Petruc, Carmen Vatamanu Dan si Domnica Constantinescu absolvente 1965.

Dupa catva timp, in care am schimbat impresii si am admirat ultimele aranjamente din curtea scolii, am intrat in cladirea scolii si am urcat la etajul 1 in amfiteatrul,  unde doamna Directoare Mariana Comanita ne-a organizat intalnirea.

Doamna Directoare a strigat catalogul. Am raspuns pentru noi persoanl si fiecare a completat cu ceea ce stia despre unul sau altul din colegii absenti.
Din pacate multi din cei dragi sunt disparuti pentru totdeauna.
Dumnezeu sa-i odihneasca!

Aveti cateva poze aici luate in curte si amfiteatru.


Apoi ne-am indreptat spre restaurantul Il Calcio din bulevardul Magheru, unii pe jos si altii cu masina. La restaurant ni s-au alaturat: Andrei Plesu, sotiile lui Vlad Valeanu si Mike Vasilecu si sotul lui Anca Naum. Am petrecut foarte bine, am mancat, baut, schimbat multe impresii si am facut poze.

Pozele le puteti viziona aici.
 

Pe 27 septembrie am reusit sa ne vedem din nou dar din pacate, restrictiile aparute cu o zi inainte, ne-au impiedicat sa ne adunam mai multi. Impreuna cu Alec, Bibi, Nina, Dan Atanasescu si Anca Moldoveanu am fost la OK Deli, unde am petrecut cateva ore foarte placute. Din pacate Anca si Dan nu au putut sta pana la sfarsit, dar am facut cateva poze impreuna!
Am avut surpriza sa fim chemati pe WhatsApp de Viorel Borza, asa ca pentru cateva minute l-am avut cu noi virtual!

Pozele le puteti viziona aici.

 

Am adaugat mai jos scrisoarea transmisa colegilor de catre Denis Sorin Maftei, referitoare la situatia financiara a Asociatiei SH2001.

 

Back to Home